Familieopstellingen voor vrouwen die vastlopen in leven of loopbaan

Wil je zicht krijgen in een thema dat je iedere keer buitenproportioneel raakt? Of wil je een andere koers varen en is er iets dat je daarin tegenhoudt?

Hoe mooi zou het zijn als antwoorden op deze vragen zichtbaar voor je worden ?

Ik noem je een aantal voorbeelden van vrouwen die je voorgingen:

 • Wat is mijn verlangen?
 • Wat staat mijn verlangen in de weg?
 • Wat houdt me tegen volledig in mijn kracht te staan?
 • Ik wil afscheid nemen van mijn slachtofferrol
 • Wat maakt dat ik steeds over mijn grenzen ga?
 • Hoe blijf ik loyaal aan mezelf?
 • Hoe kom ik weer in contact met mijn seksualiteit ?
 • Ik wil me graag veilig voelen…
 • Hoe kan ik na een periode van afsluiting mijn hart weer openen?
 • Hoe kan ik meer varen op mijn innerlijk kompas?
 • Wat maakt dat ik me zo eenzaam voel?
 • Hoe kan ik vanuit mijn eenzaamheid weer in verbinding met de ander komen?
 • Ik worstel met weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld

 

Herken je je in een van bovenstaande voorbeelden of heb jezelf een soortgelijke prangende vraag?

En durf je het aan om samen met andere vrouwen een familieopstelling te doen?

Dan biedt deze dag familieopstellingen voor vrouwen die vastlopen in leven of loopbaan verhelderende en bevrijdende inzichten.

 

 

Resultaat
 • Je krijgt meer zicht op en word je bewust van jouw innerlijke thema’s
 • Je verlangen wordt zichtbaar
 • Er komt een innerlijke beweging op gang
 • Er vindt een helende transformerende werking plaats
 • Je krijgt vanuit een ander perspectief een nieuwe focus
 • Je komt in verbinding met jezelf
Werkwijze

We werken in een kleine groep van maximaal 8 vrouwen en leren op een veilige manier werken met opstellingen : zonder oordeel en uit respect voor ieders familiesysteem. De meerwaarde van een groep vrouwen bij elkaar is de herkenning van thema’s bij de ander. Je wordt als representant intuïtief gekozen op een thema dat ook in jouw familiesysteem resoneert. Dit betekent dat je vraag deels al beantwoord kan zijn door als representant in een opstelling van een ander te staan. Heb je een vraag die je graag wil opstellen of wil je alleen als representant opgesteld worden; beiden is mogelijk. Door hieronder op de link te klikken, kom je bij het contactformulier. Daar kan je aangeven wat je wensen zijn. Indien je nog niet eerder met familieopstellingen hebt gewerkt, is het raadzaam eerst als representant mee te doen.

Familieopstellingen voor vrouwen die vastlopen in leven of loopbaan
Zie agenda

Eerst komende datum 16-3-2018, omgeving Nijmegen
Aanvang: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: € 150,-  inclusief lunch, koffie/thee, en btw
Aanmelden via deze link.