Individuele coaching

Individuele coaching door middel van een familie-of loopbaanopstelling

Ook voor een individuele coaching kun je bij mij terecht. We plannen samen een intake om te kijken of je een systemische vraag hebt. Dit kan zowel telefonisch als face to face, of tijdens een wandeling in de mooie omgeving van Nijmegen. Als je een systemische vraag hebt, kunnen we in een volgend consult direct aan de slag. Je mag me ook bellen als je graag je verhaal kwijt wil. Ik ben een goed luisteraar en ik weet uit eigen ervaring waar je het over hebt. Ik werk graag intuïtief, met floorankers, tekeningen, zinnen, geleide meditaties, muziek, gedichten, ontspannings-en aardingsoefeningen en opstellingen.

Prijs indicatie

Mijn uurtarief is zakelijk 95,- excl btw/ particulier 75,- excl btw/ 50,- voor studenten excl. btw.  Het wordt niet vergoed via een zorgverzekeraar. Wel is het onder coaching kosten aftrekbaar van de belasting. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang betaal je 50% van de factuur. Bij annulering binnen een week betaal je 100% van de factuur.

Duur individuele coaching is afhankelijk van je vraag. Als we met opstellingen werken, komen we meestal snel tot een resultaat. Vaak zijn we met een intake, jouw vraag en een evaluatie al klaar zijn. Wil je meer weten of heb je een vraag, neem gerust contact met me op via het contactformulier.