Wat heb ik nodig om vol zelfvertrouwen de boer op te gaan?

Hoe loopbaanopstellingen struikelblokken verhelderen

We willen allemaal succes en plezier in ons werk. Soms zit het als (startende) ondernemer even tegen en  moeten we toch alles uit onszelf zien te halen. Hoe doe je dat? Waar loop jij als startende ondernemer tegenaan? Hoe transparant durf je te zijn in je zoektocht naar succes en persoonlijke groei? Wat zijn valkuilen en hoe kun je ze inzetten als kwaliteit?

Middels loopbaanopstellingen verhelder ik persoonlijke en zakelijke thema’s die in de onderstroom van jouw onderneming zichtbaar worden.  Samen met andere vrouwelijke ondernemers is dit een dag voor persoonlijke en zakelijke groei.

 

Vragen van eerdere onderneemsters zijn:
  • Wat houdt me als startende ondernemer tegen zakelijk succesvol te zijn?
  • Hoe kan het weer gaan stromen in mezelf en in mijn bedrijf?
  • Ik heb een mooi product/ dienst, maar nu die klanten nog?
  • Wat is het beeld dat de klant van mijn onderneming heeft?
  • Waar staat mijn onderneming voor?
  • Hoe zet ik mijn leiderschap en mijn vakmanschap ten volle in?
  • Met welke toekomstige partners zou ik samen willen werken en wat hebben ze mij te bieden?
  • Ik wil nieuwe doelgroepen aanboren; welke zijn succesvol?
  • Mijn gezondheid laat me in de steek, wat betekent dit voor mijn onderneming?
  • Wat maakt het zo lastig voor mij om zichtbaar te zijn?

 

Werkwijze

We werken met een kleine groep vrouwelijke ondernemers van maximaal 8 personen en leren op een veilige manier kennismaken met opstellingen.  De meerwaarde van een groep ondernemers bij elkaar is dat we ons vaak herkennen in de vraag van een ander. Dit betekent dat je vraag al beantwoord kan zijn door in een opstelling van een ander te staan. Ook is het prettig je door andere vrouwen gesteund te voelen in je uitdagingen en je netwerk uit te breiden met nieuwe vrouwelijke onderneemsters.

 

Aanmelden zie agenda

Eerst aankomende datum: 9-3-2018

Locatie:omgeving Nijmegen

Aanvang: 10.00 – 17.00 uur

Kosten: €  199,- inclusief lunch, koffie/thee en btw

Aanmelden via deze link