Workshop loopbaanopstellingen voor vrouwen

Loopbaanopstellingen voor vrouwen die willen re-integreren op de arbeidsmarkt

Zoek je een antwoord op één of meer van de onderstaande vragen?

 • Ik ben mijn baan kwijtgeraakt; wat nu?
 • Ik zit in een neerwaartse spiraal; hoe kom ik daar weer uit?
 • Wat leer ik van mijn ziekteproces?
 • Wat houdt me tegen zakelijk succesvol te zijn?
 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn kwaliteiten weer beschikbaar zijn?
 • Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé?
 • Wat is er nodig om mijn burn-out te accepteren?
 • Wat heeft mijn burn-out mij te vertellen?
 • Wat belemmert mij in op dit moment in mijn persoonlijke ontwikkeling ?

 

Wat levert een loopbaanopstelling op?

Een loopbaanopstelling geeft je een duidelijke bewegingsrichting. Het biedt inzicht, bewustwording, acceptatie en of een aanzet tot beweging. Een loopbaanopstelling geeft verheldering van het innerlijk proces, daar waar je als boventallige of als werkzoekende overspoeld kunt worden door emoties. Door weer grip op emoties te hebben, krijg je meer zicht op je loopbaan en ben je in staat met hoofd en hart de juiste stappen te zetten. Heb je een herhalende loopbaanvraag die telkens de kop op steekt? Ook dan ben je hier ook aan het goede adres. In een loopbaanopstelling worden blokkades in jouw onderstroom inzichtelijk gemaakt en getransformeerd in een voor jou juiste beweging.

 

Resultaten van vrouwen die eerder een loopbaanopstelling deden:
 • keuzes maken met hart en ziel
 • nieuwe perspectieven aan de horizon
 • eigen plek innemen
 • talenten zijn weer beschikbaar
 • afscheid nemen van oud leed
 • een nieuwe focus en richting
 • nieuwe energie en inspiratie

 

Werkwijze

We werken in een kleine groep van maximaal 8 vrouwen en leren op een veilige manier werken met opstellingen : zonder oordeel en uit respect voor ieders systeem. De meerwaarde van een groep vrouwen bij elkaar is de herkenning van thema’s bij de ander. Je wordt als representant intuïtief gekozen op een thema dat ook in jouw loopbaansysteem resoneert. Dit betekent dat je vraag deels al beantwoord kan zijn door als representant in een loopbaanopstelling van een ander te staan. Heb je een vraag die je graag wil opstellen of wil je alleen als representant opgesteld worden; beiden is mogelijk. Door hieronder op de link te klikken, kom je bij het contactformulier. Daar kan je aangeven wat je wensen zijn. Indien je nog niet eerder met loopbaanopstellingen hebt gewerkt, is het raadzaam eerst als representant mee te doen.

 

Workshop loopbaanopstellingen
Data: zie agenda

Eerst komende datum:

30-3-2018

Regio Nijmegen
Aanvang: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: € 199- per dag, inclusief lunch en btw
Aanmelden via: deze link