Individuele coaching

Bij het ontwarren van je trauma seksueel verleden faciliteer en begeleid ik je. Om zicht te krijgen op alle facetten van traumaseksualiteit is het belangrijk het licht te laten schijnen op het moment, de schade, en de gevolgen die daaruit voortvloeien. Je komt in dit proces jezelf onmiskenbaar tegen, evenals je angsten en je verlangens. Heel belangrijk is daarom jezelf liefdevol te blijven omarmen. Mijn workshops en begeleiding zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in je trauma seksueel verleden, de schade, de gevolgen, hoe je de dader uit je systeem werkt en het herstel. Als je dit hele proces doorlopen hebt, kun je vanuit slachtofferschap weer regie krijgen over je eigen leven en je eigen seksualiteit.

Bij een individueel traject plannen we samen een intake om kennis te maken en je verlangen in kaart te brengen. Dit kan tijdens een mooie wandeling in de mooie natuur van Nijmegen of als je dat liever wilt zittend aan een tafel. Na de intake kunnen we in een volgend consult direct aan de slag. Ik werk intuïtief met o.a. floorankers, psychodrama, het lichaam, tekeningen, adem, stem, geleide meditaties, muziek, aarding-en ontspanningsoefeningen.

Duur van een individueel traject is afhankelijk van wat je hiervoor al aan proceswerk hebt gedaan. Ben je geïnteresseerd, neem dan via het contactformulier contact met me op.

Uurtarief indiv. coaching

  • 70
  • 50 voor studenten

Intake

  • 35
  • 25 voor studenten

Het wordt niet vergoed via een zorgverzekeraar. Wel is het onder coaching kosten aftrekbaar van de belasting.