Therapeut, trainer en systemisch begeleider en simulatiepatiënt

 

Mitille de Wolf

 
Missie

Het is mijn missie jou te faciliteren en te begeleiden bij het verlangen om vrijer en liefdevoller in het leven te staan, de verbinding met jezelf te vinden en te aanvaarden, zodat ook de liefdevolle verbinding met de ander kan ontstaan.

 

Mijn verhaal

In iedere familie worden onbewust patronen doorgegeven, waardoor het ene systeem meer belast is dan het andere. Als jong kind heb ik een antenne ontwikkeld voor onveiligheid. Dit heeft mij er als kind toe bewogen me terug te trekken en me als het ware onzichtbaar te maken. Ik ben een ster geworden in het me aanpassen en afstemmen op de ander. Een overlevingsstrategie die me veel heeft gebracht, maar door het niet leven van mijn eigen gevoelens en verlangens, ontstond er een grote leegte in mezelf die ik niet kon vullen. Jaren later spiegelde mijn lichaam hoe ik in het leven stond. Ik kreeg fysieke klachten en depressieve gevoelens. Mijn verlangen om te leven in plaats van overleven rammelde aan mijn voordeur. Het werd tijd mijn overlevingsstrategieën te bedanken en mijn gedrag te herzien.

 

Jouw verhaal

Ieder mens heeft zijn eigen familieverhaal en kiest zijn pad om zich hiertoe te verhouden. Je pad loop je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Worstel je op jouw pad met hardnekkige thema’s die je achtervolgen dan breng ik je in contact met dat wat in jouw familieverhaal zichtbaar wil worden.  

 

Loopbaan

De rode draad in mijn leven en loopbaan is een ontdekkingstocht van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei. Als afgestudeerd dramatherapeut en opgeleid communicatietrainer ben ik 11 jaar werkzaam geweest in profit en non-profitorganisaties. Vanaf 2000 ben ik me gaan verdiepen en professionaliseren in familieopstellingen wat eind 2019  geresulteerd heeft in het starten van een eigen praktijk. Daarnaast acteer ik vanaf 2013  in het MBO/ HBO en sinds 2023 in het WO onderwijs waarbij ik studenten feedback geef op gedrag.

 

Professionalisering

Om me als ZZP-er te blijven ontwikkelen en specialiseren, volg ik met regelmaat opleidingen, workshops en ben ik representant bij professionele opstellers. In 2018 heb ik me verdiept in traumaseksualiteit, in 2019 in levens-integratie-opstellingen en in 2021 in interactieve zelf resonantie. Afgelopen maart (2023) ben ik een basis opleiding familieopstellingen gestart. In September dit jaar volgt de master familieopstellingen zodat ik me in januari 2024 gecertificeerd  systemisch therapeut mag noemen. 

 

Diensten 

 

Referenties